Το Ομακοείο Αθηνών έχοντας παράδοση ετών στην θεραπευτική τέχνη(Ασκληπιακή, Σιατσου, Π.Κ.Ιατρική ) ανοίγει από φέτος για πρώτη φορά την πύλη στην διδασκαλεία της πρακτικής εφαρμογής του Παραδοσιακού Κινέζικου βελονισμού. .

Ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα εισάγει τον σπουδαστή βήμα προς βήμα στα νάματα του Ταοϊσμού και στην μακραίωνη παράδοση της θεραπευτικής του βελονισμού, η οποία γνωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες παγκόσμια αναγνώριση.Η στόχευση της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι διττή. Ο σπουδαστής, αφενός θα εντρυφήσει στον απαράμιλλο θεωρητικό πλούτο της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (ΠΚΙ), παράλληλα όμως θα εφοδιαστεί με ολόκληρη την πρακτική εμπειρία που απαιτείται ώστε να ασκήσει με πλήρη επάρκεια τη θεραπευτική τέχνη.Το πιστοποιητικό σπουδών του Ομακοείου φιλοδοξεί να γίνει ένα αξιόπιστο εφαλτήριο θεραπευτικής γνώσης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Είναι άλλωστε η παρακαταθήκη του Νικόλαου Μαργιωρή που δεν επιτρέπει σε μας προχειρότητες ή την προσφορά «πακέτων» εντυπωσιασμού. Με σεβασμό στην παράδοση και γνώση των σύγχρονων ρευμάτων της θεραπευτικής του βελονισμού σε παγκόσμια κλίμακα προσεγγίζουμε έναν αληθινό θησαυρό γνώσης που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τη ζωή σας και τη ζωή των γύρω σας. Το ταξίδι ξεκινά με τη νέα εκπαιδευτική χρονιά
και ή πρόσκληση είναι ανοικτή για κάθε άνθρωπο που αναγνωρίζει μέσα του τον ιερό ρόλο του θεραπευτή.