Θεραπείες-Με-Βάση-Τις-Ασθένειες

Στο Ομακοείο Αθηνών λειτουργεί θεραπευτήριο, από το 1976, στο οποίο γίνονται ατομικές συνεδρίες με σκοπό την θεραπευτική ανακούφιση του ενδιαφερόμενου.

Εφαρμόζεται το μικτό θεραπευτικό σύστημα του Νικολάου Α. Μαργιωρή, το σύστημα Ν.Α.Μ.

Ο Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Ν.Α.Μ) γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, δημιούργησε ένα σύστημα εναλλακτικής θεραπευτικής που προσφέρει ταυτόχρονα την αποκατάσταση στις δυσλειτουργίες του οργανισμού αλλά και την βαθιά χαλάρωση-relax του νευρικού συστήματος.

Ενισχύει τον υποσυνείδητο-ψυχικό κόσμο του ανθρώπου έτσι ώστε να ανακτά τις δυνάμεις του και να επανασυντονίζεται με τον ίδιο τον εαυτό του.

Το σύστημα αυτό στηρίζεται κυρίως:

  • Στην δακτυλοπίεση
  • Στην αρχαία ελληνική μάλαξη
  • Στην δακτυλοκτύπηση και
  • Στην μετάγγιση ενέργειας, με μαγνητισμό

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα εναλλακτικής θεραπευτικής  που αναγεννά και ανανεώνει τον οργανισμό με έναν ήπιο και ευχάριστο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θεραπεύει σε βάθος.

Το συγκεκριμένο θεραπευτικό σύστημα επιδρά αποτελεσματικά σε πολλές ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες του ανθρώπου. Θεραπεύει πάνω από 380 ασθένειες και ανακουφίζει το ανθρώπινο σώμα από πόνους και ενοχλήσεις με έναν πολύ ήπιο και ακίνδυνο τρόπο. Ενοχλήσεις της σπονδυλικής στήλης (οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, κ.α.), αϋπνίες, προβλήματα στο κυκλοφορικό και ορμονικό σύστημα, γαστρεντερικές ανωμαλίες, προβλήματα του αυχένα, πονοκέφαλοι, άγχος και πολλές άλλες δυσλειτουργίες αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία και τα συμπτώματα υποχωρούν και επανέρχεται η υγεία και η αρμονία, καθώς και η ψυχική γαλήνη και ισορροπία του ατόμου.