Φόρτωση Εκδηλώσεις

Θεραπεία – Τα λεπτοφυή εσώτερα σώματα και η σχέση τους με τα Τσάκρας

Θεραπεία – Ψυχολογία Των Chakras (Τσάκρας)

Τα chakras (τσάκρας) είναι ενεργειακά κέντρα δύναμης και βρίσκονται στο αιθερικό μας σώμα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και στο κεφάλι. Συνδέονται με τους αντίστοιχους φυσικούς αδένες και τους επηρεάζουν ακτινοβολώντας τις δονήσεις τους, με αποτέλεσμα την παραγωγή ορμονών και ζωής…
Παράλληλα κάθε chakras (τσάκρας) προκαλεί αισθήματα, συναισθήματα και σκέψεις που επηρεάζουν την υγειά μας αλλά και καθορίζουν την ποιότητα της ψυχικής και συναισθηματικής μας ζωής διαμορφώνοντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως λειτουργούν, ποιος είναι ο σκοπός τους, τι δυνατότητες και ιδιότητες παρέχουν στον άνθρωπο και με ποιο τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να εναρμονιστούν.

Στο σεμινάριο αυτό εκτός από την ανάλυση της λειτουργίας των chakras (τσάκρας) και της σχέσης τους με την υγεία αλλά και την ψυχολογία του ανθρώπου, θα μάθουμε τις συναρπαστικές και μυστηριακές ιδιότητες τους και την σχέση τους-σύνδεση τους με την Δημιουργία.

Επίσης, διδάσκονται τεχνικές που επιφέρουν αναζωογόνηση των chakras (τσάκρας) αλλά και διάλυση στα μπλοκαρίσματα που υπάρχουν.

Στόχος είναι να συνειδητοποιήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος ότι η εκπλήρωση της ύπαρξης του είναι δυνατή άμεσα, ουσιαστικά και μπορεί να γίνει με αγάπη και σεβασμό στην ίδια την φύση του ανθρώπου.

Το σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα συγκεκριμένες ώρες μέσα σε ένα σαββατοκύριακο του μήνα, για ένα εξάμηνο.

Παρέχουμε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.
Περισσότερες πληροφορίες: 210 8210051

 

21 Ιανουάριος
Κυριακή @ 5:00 μμ - 8:00 μμ

Details

  • Start:
    Ιανουάριος 21 @ 5:00 μμ
  • End:
    Ιανουάριος 21 @ 8:00 μμ
  • Event Category:

Organizer

Σμάρω Κοσμάογλου

Venue

Ομακοείο Αθηνών

Αινιάνος 6
Αθήνα, 10431 Greece

+ Χάρτης Google

No Comments

Give a Reply