Φόρτωση Εκδηλώσεις

Open Days -Kρίγια Γιόγκα

Στις 18/9/19, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα-παρουσίαση της Κρίγια Γιόγκα
Θέμα: ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ Η  ΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ .

Σαυτη την παρουσίαση θα ασχοληθούμε με την επίδραση της δύναμης Πρανα στο ενεργειακό μας σώμα και θα δούμε πως θεραπεύονται ασθένειες και δυσλειτουργιες του οργανισμού.

Θα γίνει θεωρητική ανάλυση και πρακτική εφαρμογή των ειδικών ασκήσεων Kriya Yoga.

Ελάτε να γνωρίσετε τη yoga που αποτοξινώνει και δυναμώνει το σώμα, αυξάνει την εσωτερική επίγνωση, αναπτύσσει την πνευματική διαύγεια και επιφέρει χαλάρωση. Μπορεί να προσφέρει τα ευεργετικά της οφέλη σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία και το σωματότυπο τους ή την προηγούμενη εμπειρία τους σε άσκηση και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά της Κρίγια Yoga: να ανανεώσουμε σώμα και νου, να απομακρύνουμε το stress από τη ζωή μας και να μάθουμε να χαλαρώνουμε.

Οι ασκήσεις της Κρίγια γιόγκα αποσκοπούν:
1. Στην ανανέωση και εξισορρόπηση των πρανικών ρευμάτων (ενέργεια) του οργανισμού μέσω ειδικών ασκήσεων ρυθμικής αναπνοής (πράνα γιάμα).
2. Στην ενδυνάμωση και συνεργασία μυϊκού και νευρικού συστήματος, με στόχο την υγεία και την ευεξία, μέσω ασκήσεων του σώματος (αζάνες) σε συνδυασμό με την πνοή (πράνα γιάμα).
3. Στην αποθεραπεία του οργανισμού από το άγχος και την κούραση, βοηθώντας στην τόνωση όλων των λειτουργιών του σώματος μέσω των ειδικών ασκήσεων χαλάρωσης.
4. Στην απαλλαγή του Νου από φοβίες, έξεις και ανασφάλειες μέσω νοητικών ασκήσεων ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, προσφέροντας στον ασκούμενο “ψυχική” κάθαρση.
5. Στην προετοιμασία του ασκούμενου για τον Διαλογισμό (παρατεταμένη συγκέντρωση/στοχασμό) με στόχο τη μετάβαση στη “βασιλική” Ράτζα Γιόγκα (Ratza Yoga).

18 Σεπτέμβριος
Τετάρτη @ 05:00 μμ - 06:30 μμ

Details

Organizer

Σμάρω Κοσμάογλου

Venue

Ομακοείο Αθηνών

Αινιάνος 6
Αθήνα, 10431 Greece

+ Χάρτης Google

No Comments

Αφήστε μια απάντηση